3011_AnimalPak_44p!k

Animal Pak - een mythe

Al in 1983 is Animal Pak op de markt gekomen om te voorzien in de voedingsbehoeftes van ’s werelds sterkste bodybuilders en powerlifters. 
Hiermee was Animal Pak als De “Ultieme Training Pak”  niet alleen de grondlegger van het supplementen merk Animal.
Animal Pak vormde eveneens de vertrouwde basis waarop de meest toegewijde sporters hun prestaties hebben gefundeerd en was veel meer dan slechts een multi-vitamine preparaat. Vanaf het moment dat de voedingssupplementen industrie nog in de kinderschoenen stond was Animal Pak al een mythe.

Sinds 1983 zijn er een diverse andere hardcore training paks toegevoegd aan lijn en is Animal uitgegroeid tot een van de bekendste en meest gerespecteerde merken in de wereld van de sportvoeding.

Nu in 2020 zijn de fans van het merk Animal niet alleen meer de hardcore bodybuilders en powerlifters….  er zijn overal ter wereld enthousiaste Animals bijgekomen die profiteren van onze hoogwaardige supplementen!  Ben jij de volgende ?

Waar staat Animal voor ?

AnimalLogo_black

Wat is ‘Animal’ ?

Animal is een mindset.
Animal staat voor hoe jij omgaat met de dingen die in jouw leven je pad kruisen. Gerelateerd aan intensieve sporten zoals Bodybuilding, Fitness, Boksen, Kick-boksen, Crosstraining, Freerunning enz. kan je zeggen dat iedereen die volledig toegewijd is aan zijn of haar sport, iedereen die de offers wenst te brengen die nodig zijn om resultaten te behalen, die beschikt over de ware Animal mentaliteit.  

Wie kan een ‘Animal’ zijn ?

Animals zijn enorm toegewijd aan de sport. Of ze nu een bepaald fysiek of mentaal doel wensen te behalen of in vorm willen blijven, de work-out van een Animal is altijd intens. Het leven van een Animal wordt gestructureerd rondom de sport en er is sprake van verfijnde discipline en planning. Sociale relaties zijn van ondergeschikt belang als het gaat om de tijd die veelal dagelijks in de sportschool moet worden doorgebracht. Een Animal kent zijn of haar prioriteit: een dagje overslaan is géén optie!

Wie kan ‘Animal’ sportvoeding gebruiken ?

Iedereen die ouder is dan 18, in goede gezondheid verkeert en niet zwanger is of borstvoeding geeft kan Animal supplementen gebruiken.

AnimalLogo_black

Wat is  â€˜Animal' sportvoeding ?

Al vanaf de eerste kennismaking met de supplementen van Animal merk je dat resultaat hoog bij ons in het vaandel staat. Animal neemt de volgende stap als het gaat formulering en effectiviteit. Wij houden rekening met de verhoogde behoefte van iemand die intensief sport.
Als het gaat om kwaliteit en effectiviteit brengt Animal het allerbeste wat er verkrijgbaar is op het gebied van voedingssupplementen voor sporters. 

Welke garanties krijg ik met ‘Animal' ?

Het behoeft geen verdere uitleg dat de Animal supplementen allen met vlag en wimpel door de test komen als het gaat om de kwaliteit en geclaimde kwantiteit van de ingrediënten. Alle supplementen worden door ons Europese kantoor legaal geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten onder toeziend oog van de Nederlandse Authoriteiten. Door fysieke aanwezigheid van Animal in Nederland stellen wij ons open voor inspecties en controles op o.a. voedselveiligheid. Er bevinden zich geen schadelijke of verboden stoffen in onze supplementen.
Maar eigenlijk nog belangrijker: al onze supplementen hebben zichzelf al tientallen jaren bewezen in de sportschool door letterlijk honderdduizenden sporters wereldwijd. Animal heeft een hele trouwe fanbase van mensen die toegewijd zijn aan hun gezondheid en de ontwikkeling van hun lichaam. Al decennia lang kiezen onze klanten bewust voor de supplementen van Animal. En niet tevreden? Geld terug! Dit motto blijven wij altijd hanteren. Al meer dan 40 jaar.

Holdingproducts

Hoe begin ik met Animal ?

Welke supplementen zijn er in de lijn?

New Anmimal NRG drink
It’s a can of pure power !

AnimalNRGbanner

#IamAnimal

AnimalEurope.com

placeholder image-wide